O nama

Fox Invest Nova Park doo

Fox Invest Nova Park d.o.o je SPV firma koja ima zadatak da dugogodišnja iskustva naših osnivača, pretočimo u jedan kvalitetan proizvod poslovno-stambenih jedinica za kupce, I naša znanja predamo kupcima na dugogodišnje zadovoljstvo.Kvalitet gradnje je najbitniji kako nama tako I kupcima, jer je to jedini način za obostrano zadovoljstvo I dugogodišnju saradnju. Projekat finansira AIK Banka ad Beograd, koncept saradnje sa bankom daje kako nama tako i nasim od kupcima sigurnost za investiranje u svoje nekretnine. Projekat se sastoji iz tri faze, prva faza gradnje je Lamela III i kupci imaju na raspolaganju 36 stanova 18 parking mesta u garaži u suterenskoj etaži objekta. Kompletan projekat čine 103 stana, 60 garažnih mesta.

Saveti prikupovini

Nadležne službe Republičkog geodetskog zavoda za teritoriju Novog Sada su:

 • Služba za katastar nepokretnosti Novi Sad 1, ul. Jevrejska 21, nadležna za sledeće katastarske opštine: Begeč, Budisava, Veternik, Kovilj, Novi Sad II, Novi Sad IV, Futog,
 • Služba za katastar nepokretnosti Novi Sad 2, ul. Železnička 6, nadležna za sledeće katastarske opštine: Kać, Kisač, Novi Sad I, Novi Sad III, Rumenka, Stepanovićevo, Čenej.

Stanove koji se nalaze u našoj ponudi možete kupiti povoljnim kreditima našeg partnera AIK banke. Naš prodajni tim Vam stoji na raspolaganju za sve dodatne informacije.

Pravo na refundaciju poreza na dodatu vrednost za kupovinu prvog stana, na osnovu podnetog zahteva, ima fizičko  lice –  punoletni  državljanin  Republike,  sa  prebivalištem  na teritoriji Republike, koji kupuje prvi stan, pod  sledećim uslovima:

 1. da od 1. jula 2006. godine do dana overe ugovora o kupoprodaji na osnovu kojeg stiče prvi stan nije imao u svojini, odnosno susvojini stan na teritoriji Republike kao i
 2. da je ugovorena cena stana sa PDV u potpunosti isplaćena prodavcu

Ovo pravo može se ostvariti samo na osnovu ugovora o kupoprodaji stana overenog  posle stupanja  na snagu  Zakona  o  izmenama i dopunama Zakona o porezu na dodatu vrednost („Sl. glasnik RS‟, broj 61/05) ), odnosno na osnovu ugovora o kupoprodaji stana overenog nakon 08.07.2007. godine i to za stan čija površina za kupca prvog stana iznosi do 40 m², a za članove njegovog porodičnog domaćinstva do 15 m² po svakom članu koji nije imao u svojini, odnosno susvojini stan na teritoriji Republike u periodu od 1. jula 2006. godine do dana overe ugovora o kupoprodaji.

Ukoliko kupac prvog stana kupuje stan površine koja je veća od navedene površine, ima pravo na refundaciju PDV-a do iznosa koji odgovara navedenoj površini stana. Dužina trajanja zajedničkog prebivališta pre dana overe ugovora o kupoprodaji kojim kupac stiče prvi stan nije od uticaja kod ostvarivanja prava na refundaciju PDV.

Detaljnije informacije i spisak potrebne dokumentacije

Opremljenost objekta:

 • Lift : Schindler, električni bešumni lift najnovije generacije, proizvodnja: Švajcarska.
 • Klimatizacija : podno grejanje, ventilkonvektor za hladjenje stana (fan coil) centralna klimatizacija putem toplotnih pumpi vazduh-voda GCHV by Carier, sva armatura, cevi su Herz Nemačka, vertikale Viega Presstabo Nemačka, merenje utrošene energije putem kalorimetara Simens.
 • Zidovi : termo-blok Zorka Sabac, 10cm, 20cm, 25,cm
 • Spoljna stolarija: PVC prozori sa unutrašnjom roletnom, profil roletne sa mogućnošću montaže komarnika, nemačkog proizvodjača Schüco
 • Unutrašnja stolarija: Sobna vrata medijapan, mat u beloj boji, ulazna vrata sigurnosna furnirana. F. Lepkovi: Svi lepkovi koji se koriste na našem projektu su Baumit Germany.
 • Termoizolacija : Kamena vuna 10cm
 • Čista visina stanova: 2.8m 2 Fox Invest Nova Park doo
 • Ekologija: Zelena energija i očuvanje životne sredine su vrlo važni za Fox Invest Nova Park, zato je izbor grejanja i hladjenja upravo toplotne pumpe-vazduh voda , CO= 0,00
 • Hidroizolacija: Baumit Germany 
 • Kupatilo/toalet: sanitarije i baterije Grohe Germany, tuš kabina slim keramička, staklena stena 8mm staklo.
 • Keramika: Španska, italijanska i keramika I klase. Formati pločica: 15×90, 60×60, 30×90, 30×30.
 • Lokacija: Mite Djordjevića i Milana Junaka Tepića, Bagljaš 

Compare listings

Compare