Naša priča, vizija i posvećenost kvalitetu

Fox Invest Nova Park d.o.o je SPV firma koja ima zadatak da dugogodišnja iskustva naših osnivača, pretočimo u jedan kvalitetan proizvod poslovno-stambenih jedinica za kupce, I naša znanja predamo kupcima na dugogodišnje zadovoljstvo.Kvalitet gradnje je najbitniji kako nama tako I kupcima, jer je to jedini način za obostrano zadovoljstvo I dugogodišnju saradnju.

Projekat finansira AIK Banka ad Beograd, koncept saradnje sa bankom daje kako nama tako i nasim od kupcima sigurnost za investiranje u svoje nekretnine. Projekat se sastoji iz tri faze, prva faza gradnje je Lamela III i kupci imaju na raspolaganju 36 stanova 18 parking mesta u garaži u suterenskoj etaži objekta. Kompletan projekat čine 103 stana, 60 garažnih mesta.

0 +
Realizovanih projekata
0 +
Poslovnih prostora
0 +
Zadovoljnih porodica
0 +
Godina iskustva
1
Savet pri kupovini stana

Osnovne informacije o uknjižbi stana

Nadležne službe Republičkog geodetskog zavoda za teritoriju Novog Sada su:

  • Služba za katastar nepokretnosti Novi Sad 1, ul. Jevrejska 21, nadležna za sledeće katastarske opštine: Begeč, Budisava, Veternik, Kovilj, Novi Sad II, Novi Sad IV, Futog,
  • Služba za katastar nepokretnosti Novi Sad 2, ul. Železnička 6, nadležna za sledeće katastarske opštine: Kać, Kisač, Novi Sad I, Novi Sad III, Rumenka, Stepanovićevo, Čenej.
Savet pri kupovini stana

Da li je stanove moguće kupiti putem kredita?

Stanove koji se nalaze u našoj ponudi možete kupiti povoljnim kreditima našeg partnera AIK banke. Naš prodajni tim Vam stoji na raspolaganju za sve dodatne informacije.

2
3
Savet pri kupovini stana

Povrat PDV-a za kupovinu prvog stana

Pravo na refundaciju poreza na dodatu vrednost za kupovinu prvog stana, na osnovu podnetog zahteva, ima fizičko  lice –  punoletni  državljanin  Republike,  sa  prebivalištem  na teritoriji Republike, koji kupuje prvi stan

Izdvajamo iz naše ponude

Posebno odabrana selekcija iz naše bogate ponude nekretnina. Jedinstveni i luksuzni objekti koji će ispuniti Vaša očekivanja.

Compare listings

Compare